Title of a News Article

Ve hizmete girdi...

.

Ve hizmete girdi...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Prestij Caddesi” olarak yeniden düzenlediği Emniyet Caddesi ve Yenişehir mahallesinde büyük bir özveriyle gerçekleştirdiği çalışmalarını tamamlayarak bölgeye yeni bir görünüm kazandırdı.

Olumsuz hava koşullarına rağmen şartlarına rağmen esnafa ve bölge sakinlerine rahatsızlık vermeden çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Asfalt çalışmasının tamamlandığı caddeyi yeniden trafiğe açtı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen "Prestij Caddesi" projesi kapsamında caddenin alt yapı ve  yeşillendirme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, caddeyi 3 finişer yardımıyla gece gündüz özverili bir şekilde asfaltladı.

ŞUSKİ, DEDAŞ, AKSA Doğalgaz, TELEKOM ve diğer kurumlarla koordinasyonlu bir şekilde alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların hizmetine açan  Büyükşehir Belediyesi, caddelerde çevre düzenlemesi, yeşillendirme, sinyalizasyon, trafik levhaları, trafik ışıklandırması ve yol şerit çalışmalarını da sürdürüyor.

Şanlıurfa'ya örnek bir Cadde kazandıran Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu çalışmalarla bölge esnafının ve vatandaşının takdirini topladı.

Bölgede yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçilen çalışmalardan dolayı vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 

Öte yandan bölgede titizlikle sürdürülen çalışmalar kapsamında örnek bir cadde olacak olan Emniyet Caddesi, Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda bir çok kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte model olarak bütün ilçelerde yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195