Title of a News Article

Ve Karaköprü’de sözleşme imzalandı

 Karaköprü Belediyesi ile Hizmet- İş Sendikası arasında 2016 yılını içeren toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye binasında yapılan toplu iş sözleşmesine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kudat, Hizmet-İş Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ile sendika temsilcileri katıldı.

Hizmet-İş Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu, “Karaköprü Belediyesi ile yaptığımız toplu iş sözleşmesi emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Başkanımızın toplu iş sözleşmesinde gösterdiği hassasiyetten dolayı ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Toplu İş sözleşmesinin hayırlı olması dileğinde bulan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, “Biz emekçi insanlara her zaman önem veren, değer veren bir belediyeyiz. Bu konuda her zaman için onların yanında bulunup, hakkını vermek istiyoruz. Bunun yanında onlarında belediyeyi, kurumu her zaman desteklemesi ve kendi evinde gibi çalışmasını istiyoruz. Biz tüm Belediye çalışanlarımızdan memnunuz. Onların evine götürdüğü rızkı helal bir şekilde götürmesini Allah nasip etsin” dedi. Toplantının sonunda, Hizmet-İş Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195