Title of a News Article

Ve o yardımlar Urfa'ya ulaştı...

Ve o yardımlar Urfa'ya ulaştı...
banner206
İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalı iş adamları ve sanayiciler tarafından kurulan URSİAD Derneği tarafından Şanlıurfa’da maddi durumu iyi olmayan aileler için 3 bin 50 Gıda ve Temzilik kolisi gönderildi.

Birlik ve beraberliğin en çok ihtiyaç duyulduğu bu dönemde Büyükşehir Belediyesi olarak maddi durumu iyi olmayan ailelere yapılan yardımlara ek olarak iş adamlarına çağrıda bulunan Başkan Beyazgül’ün çağrısına İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalı işadamları ve Sanayiciler destek verdi.
Gıda’dan temizlik malzemesine kadar tüm malzemelerin hazırlandığı yardım tırları Büyükşehir Belediyesine dağıtılmak üzere teslim edildi.

Gerçekleştirilen yardımlardan dolayı tüm işadamlarına teşekkür ederek isimlerini tek tek sayan Başkan Beyazgül, “Tüm iş adamlarımızın Allah kazançlarına bereket katsın, Şanlıurfalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Burada bir açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, “Birlik, beraberlik, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olması gerektiği bir zamanda İstanbul’da URSİAD adı altında teşkilatlanan Şanlıurfalı iş adamlarımız bu gün İstanbul’dan Şanlıurfa’ya 3 Bin 50 yardım kolisi göndermişlerdir. Şanlıurfa’mızın buna çok ihtiyacı vardı İstanbul’dan uzanan el maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza uzanacak. Aynı şekilde Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde Gıda yardımı çalışmalarımız uzun zamandır devam ediyor. Böyle bir dönemde İstanbul’daki iş adamlarımızın Şanlıurfa’daki hemşehrilerini düşünmesi büyük bir erdemliktir. Şanlıurfa olarak kendilerine teşekkür ediyoruz, Allah kazançlarına bereket katsın. Gerçekten gönülden cömertçe davranmışlar. Şanlıurfalılar adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Karaköprü Kaymakamı Ufuk Akıl ise, “İstanbul’daki iş adamlarımız Şanlıurfa’yı bu süreçte yalnız bırakmadılar. 3 bin üzerinde yardım kolisi ile Vefa Sosyal gurupları ile Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde inşallah gerçek hak sahiplerine dağıtacağız. Buradan İstanbul’da yaşayan iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz, Allah hayırlarını kabul etsin.

ÜRSİAD Yardım Sorumlusu Mahmut Yılmaz ise, “ÜRSİAD İstanbul’da kurulan Şanlıurfalı işadamlarımız ve sanayicilerimizin kurduğu bir dernektir. İstanbul’da hazırlanan yardım malzemelerini Valiliğimiz ve Büyükşehir’imiz ile birlikte hak sahiplerine dağıtacağız inşallah” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195