Title of a News Article

Ve yolları yapılıyor...

.

Ve yolları yapılıyor...
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlattı.
Şanlıurfa-Akçakale çevreyolu üzerinde yer alan Oto Galericeler Sitesi’nde ŞUŞKİ ile koordineli bir şekilde çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, esnafların taşınması öncesinde sitede altyapı hizmetlerini tamamladı. 
Bölgede hummalı bir şekilde üstyapı hizmetlerine başlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Ekipleri, Oto Galericiler Sitesi ana yolları ve site içi yolları hazırlayarak hizmete sunmayı hedefliyor. 

KOOPERATİF BAŞKANI BOZKURT’TAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
Şanlıurfa Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Bozkurt, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nce Oto Galericiler Sitesi’nde yürütülen hizmetlerden dolayı Başkan Nihat Çiftçi ve şahsında çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Bozkurt, “Oto Galericiler Sitemizde altyapı hizmetleri tamamlandı ardından üst yapı hizmetlerine geçildi. Bu kapsamda bizlere hizmet veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na şahsım ve esnafım adına teşekkür ediyorum” dedi. 

MERMERCİLER SİTESİ’NDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Öte yandan Akçakale Yolu Briketçiler Sitesi bitişiğinde yer alan Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlatan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda kazı ve dolgu çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195