Title of a News Article

Veda etti...

Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne tayini çıkan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, görevini yeni Müdür Eyüp Pınarbaşı’na devrederek Şanlıurfa’ya veda etti.

AK Parti ile Gülen Cemaati arasında yaşanan kavganın ardından görevden alınan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun yerine atanan Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sıtkı Akgül, 3 aylık görevinin ardından Urfa’ya veda etti. 13 Şubat 2014 tarihinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü olarak atanan Sıtkı Akgül, görev yaptığı süre içerisinde rütbeli rütbesiz 650’yi aşkın emniyet personelinin görev yerini değiştirmişti. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde özellikle cemaate yakın birim müdürlerini pasifize eden Müdür olarak yorumlanan Sıtkı Akgül, İçişleri Bakanlığının son genelgesi ile Kırşehir Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

 

Akgül vedalaştı

Müdür Akgül, yerine atanan Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Eyüp Pınarbaşı’na görevini teslim ettikten sonra Polisevi’nde vedalaşma töreni düzenledi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve emniyet personelinin katıldığı törende konuşan Müdür Akgül, Soma İlçesinde meydana gelen maden ocağı kazasına üzüldüğünü belirterek, bu olayda hayatını kaybeden işçilere rahmet diledi. Şanlıurfa’da yoğun bir çalışma yürüttüğünü vurgulayan Akgül, yeni görev yerinde de bu çalışmayı sürdüreceğini söyledi.

Konuşmasının ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve emniyet personelleri ile tokalaşarak vedalaşan Akgül, daha sonra kentten ayrıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2014, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195