Title of a News Article

Veda yemeği düzenlendi...

.

Veda yemeği düzenlendi...
banner206
 Şanlıurfa’da görev yapan ve son kararname ile yeni görev yerleri belli olan vali yardımcıları ve kaymakamlar için verilen veda yemeği düzenlendi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın ev sahipliğinde Polisevinde gerçekleştirilen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Başka illerde göreve başlayacak olan Vali Yardımcıları Yusuf Ziya Çelikkaya, Uğur Sezer, Oğuz Şenlik, Mehmet Keklik, Meral Uçar ve Kaymakamlar Eyüp Fırat, Mustafa Kutlu, Vural Karagül, Oktay Kaya, Ahmet Özay ve Mutlu Köksal’a bugüne kadar Şanlıurfa’da yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür eden Vali Tuna, “Devletin olmazsa olmaz birinci görevi, vatandaşların can ve mal emniyetinin sağlanması, vatandaşların huzurun içinde yaşaması ve adaletin tesis edilmesidir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ahenk içinde çalışması için gereken tedbirleri alıp uyguluyoruz. Bunun iyi yapılabildiği yerlerde devlet mekanizması iyi çalışıyor. Vatandaş ta bunun karşılığını hizmet olarak görüyor. Bunun sağlanamadığı yerlerde enerjimizi boşa harcıyoruz. Çok özel bir coğrafyadayız. Bunun kıymetini her yönüyle bilmeliyiz. Şanlıurfa’da sizlerle hızlı bir şekilde kaynaştık. Bu vesileyle gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Ben burada görev yapan arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Biz kendilerinden razıyız ve haklarımızı helal ediyoruz. Meslekte büyükleri olarak birkaç tavsiyede bulunabilirim. İdarecilik gerektiğinde cesur karar vermeyi ve inisiyatif almayı gerektiriyor. Biz sizlere bunu vermeye çalıştık. Temennimiz sizlerin daha üst düzey görevlere gelerek bu ülkeye hizmet etmeniz. Hepimiz aynı ailenin fertleri olarak bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere üstün başarılar diliyoruz” diye konuştu. Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara yaptıkları hizmetlerden dolayı plaketleri verildi. Bu esnada söz alan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar, Şanlıurfa’nın kendilerinde iyi izler bıraktığını belirterek, görev yaptıkları diğer Valiler ve Vali Tuna başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlara teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, Jandarma İl komutanı Albay Kemal Timuroğlu,  Vali Yardımcıları Tarık Açıkgöz, Ufuk Akıl  ve Kaymakamlar ile ilçe belediye başkanları Fevzi Demirkol Metin Baydilli  ve çok sayıda yetkilinin de hazır bulunduğu etkinlik, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195