Title of a News Article

Vekil Akyürek'e teşekkür etti

Vekil Akyürek'e teşekkür etti
banner206
Yaklaşık 25 gün önce Irak’da terör örgütü IŞİD militanları tarafından esir alınan Viranşehir’li Bülent Bozyel ailesine kavuştu. Evde ailesi ile olmanın mutluluğunu yaşayan Bozyel : “Beni ve arkadaşlarımı o zor günlerde yalnız bırakmayan daima bizimle olan Milletvekilimiz Mehmet Akyürek ve hükümete teşekkür ediyorum.” Dedi.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde TIR şoförlüğü yapan Bülent Bozyel yaklaşık 25 gün önce Irak’a gitti. Terör örgütü IŞİD’in kendilerini esir almasının ardından ailesi ve akrabaları onu merak ettiler ve hayatından endişe duydular. Bülent Bozyel ve diğer arkadaşları sonunda serbest bırakılarak memleketine döndüler. Bozyel’in gelmesi ailede sevinç yarattı. Çocukları ve ailesi Bozyel’in dönmesi ile çok mutlu olduklarını söyledi. Bozyel evine gelerek ailesi ile hasret giderirken, terör örgütü IŞİD’in kendilerine kötü davranmadığını söyledi. Bozyel : “Bize hiçbir baskı yapmadılar. Kötü muamele uygulamadılar. Hedeflerinin şirketler olduklarını söylediler.” Diye konuştu. Bozyel, serbest bırakılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek : “Milletvekilimiz Sayın Mehmet Akyürek, gerek ben gerekse ailemle çok ilgilendi. Zor günlerde ailemi yalnız bırakmadı. Burada sizin aracılığınızla başta başbakan ve dış işleri bakanlığı olmak üzere ve sayın Vekilimiz Mehmet Akyürek’e teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bozyel’in 7 yaşındaki kızı Ayşe Bozyel “Allah kimseyi babasından ayırmasın, herkes babasının yanında olur inşallah” dedi. Bülent Bozyel’in Ninesi de aracı olan herkese teşekkür ederek, oğullarının dönmesine çok sevindiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195