Title of a News Article

Vekil Özcan'dan Başkan Bayık'a ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ı ziyaret etti.

Vekil Özcan'dan Başkan Bayık'a ziyaret
banner206

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Hilvan’a gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile bir araya gelerek ilçede yapılan ve yapılmakta olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Hilvan Belediyesine yaptığı ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Vekil Özcan ‘Her fırsatta Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Teşkilatı ve ilçe halkımız ile bir araya gelerek geçmişte yapmayı planladığımız projelerin hangi aşamada olduğu yönünde istişarede bulunuyoruz. Belediyemizin merkez ve kırsal mahallelerde yapmış olduğu alt ve üst yapı çalışmalar ile ilçemiz ciddi gelişmeler göstermiş Şanlıurfa’mızın modern ilçeleri arasına girmiştir. Belediye Başkanımıza göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum’ dedi.   

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bayık ‘Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve ilçemizin kalkınması için bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadan kapı kapı dolaşarak halkımızın taleplerini dinleyip ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden geldiğince destek olduk. İlçemize yaptığımız yatırımlar ile her geçen gün şehirleşme yönünde önemli adımlar atmaktayız. Seçim sürecinde halkımıza verdiğimiz sözlerin arkasındayız. İlçemize kazandırmayı planladığımız doğalgaz projesi ile ilgili çalışmalarımız başlama aşamasında. Bugün Belediyemizi ziyaret ederek projelerimiz ile ilgili bilgi alan, halkımızın sorunlarını yerinde dinleyen ve İlçemizin gelişmesi için desteğini esirgemeyen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’a teşekkür ediyorum’ açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195