Title of a News Article

Vekilin evi ve işyeri yakıldı...

Vekilin evi ve işyeri yakıldı...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'in evi ve iş yeri ile ismar marketi göstericiler tarafından yakıldı.
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, Kobani’de çatışmada ölen YPJ’li kadının defninin ardından olaylar çıktı. Yol kapatan gruba, polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

Suriye’nin Kobani bölgesinde IŞİD ile çıkan çatışmada hayatını kaybeden YPJ’li Beritan Mardin, Viranşehir ilçesinde binlerce kişinin katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı. Adli tıp morgundan alınarak memleketi Viranşehir’e getirilen kadının cenazesi, binlerce kişi tarafından sloganlar ve zılgıtlar eşliğinde defnedildi. Cenazeye Viranşehir Belediye Eş Başkanları Filiz Yılmaz ve Emrullah Cin, DBP İlçe Başkanı Halis Aktaş ve DBP ilçe yöneticileri ile binlerce kişi katıldı. Defin işlemlerinin ardından mezarlıktan ayrılan kalabalık bir grup, ilçe merkezine doğru yürüyüşe geçti. Derik Caddesi’nden Cumhuriyet Meydanı’na doğru yürüyen grup, güzergah boyunca yolu taş, çöp konteynerleri ile kapattı. Havai fişekler ve atılan molotofla bir bankaya zarar verildi. Polis, izinsiz yürüyüşe biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Kalabalık grup polislere taş, molotof ve havai fişeklerle karşılık verdi. 

Akyürek'in evi ateşe verildi
Bu arada çıkan olaylarda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'in evi ile marketinin de ateşe verildiği öğrenildi. Ayrıca Karacadağ Caddesinde birçok işyerinin de ateşe verildiği ve olayların devam ettiği belirtiliyor. Olaylar karşısında güvenlik güçlerinin de yetersiz kaldığı kaydediliyor. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2014, 23:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195