Title of a News Article

Vekiller bayramı nerede geçirdi?

Vekiller bayramı nerede geçirdi?
banner206

Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Halil Özcan ve Mehmet Ali Cevheri Ramazan Bayramında dur durak bilmedi.

Şanlıurfa'da kent merkezi ve ilçelerde bayramlaşma törenlerine katılan vekiller, taziye ziyareti yapmayı da ihmal etmediler.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili İbrahim Halil Yıldız, ilk olarak Ak Parti Suruç İlçe Başkanlığında bayram ziyaretini yaptıktan sonra ilçe halkıyla bayramlaştı. Daha sonra molla Kemal, molla Vahdettin, molla Eyüp ve Hacı Mustafa Fırat'ı ziyaret eden vekil Yıldız, burada bayramlaştıktan sonra Karakeçili aşiret reisi Namık Yıldız ve Pijan aşiret reisi Şükrü Yüksel'i ziyaret edip bayramını kutladı. Küçükova köyüne de giden vekil Yıldız, burada muhtar ve köylülerle bayramlaştı. Ardından Suruç'ta kanaat önderleri Mithat Kılıç ve İsmet Kılıc'ı 11.Nisan Beldesinde, İsmet Tekinalpı Karadut köyünde (Araban), Aile büyükleri Hacı Süleyman Yıldız amcasını ise evinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Vekil Yıldız sonra olarak Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde Emniyet personeliyle yapılan bayramlaşma törenine katıldı.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise dün sabah saatlerinde Şanlıurfa Valiliğinde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Emniyet Müdürlüğüne geçerek, burada emniyet personeliyle bayramlaştı.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan ise, Silopi'de şehit düşen şoför İbrahim Halil Sevimli'nin ailesine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra merkez muhtarlarıyla bayramlaştı. Ardından Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanlığına giden vekil Özcan daha sonra Harran Belediyesine giderek Başkan Mehmet Özyavuz'la bayramlaştı. Buradan Yağmurlu ve Keskin köylerine geçen Vekil Özcan taziye ziyaretleri yaptı. Şımıta aşireti kanaat önderi Hacı Ahmet El Abeyi de ziyaret eden Vekil Özcan, daha sonra Viranşehir'de Elgün köyüne giderek taziye ziyaretlerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2016, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142