Title of a News Article

Vekiller moral verdi.

Vekiller moral verdi.
banner206

Şanlıurfa’da Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Rabia Meydanı’nda halka iftar, sahur ve sosyal etkinliklerde hizmet veren Haliliye Belediyesi’nin Ramazan programı bu gece düzenlenen sahurla son buldu. Damak Yemek şirketi tarafından 30 gün boyunca yapılan yemekler her akşam iftar ve sahur vakti yüzlerce kişiye dağıtıldı,  Ramazan ayının son sahurunda ise bu yemeklerden milletvekilleri de nasibini aldı.

Haliliye Belediyesi tarafından organize edilen ve Rabia Meydanı’nda 30 gün boyunca halka açılan sofrada binlerce kişiye her akşam farklı lezzette yemekler sunuldu. Haliliye’nin bereketli sofrasından Suriyeliler de hergün yemek yeme şansı buldular.

Mübarek Ramazan ayının son gecesi de dolu dolu geçti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Şanlıurfa’ya gelişi ile birlikte seçim bölgelerine gelen Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Mahmut Kaçar düzenlenen etkinliklere katılarak Haliliye Belediyesi tarafından organize edilen sahur programına katılarak Vatandaşlarla bir araya geldiler. Arapça bilen Vekiller Eyyüpoğlu ve Kaçar, Suriyelilere Başbakan Erdoğan'ın selamlarını getirdiklerini söylediler.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un ev sahipliği yaptığı Sahur sofrasına BŞB Başkan vekili Av.Nihat Kılıç, ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Hamdi Us, AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma ve çok sayıda Urfalı ve Suriyeli vatandaş katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 04:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195