Title of a News Article

Vekiller ve Başkanlardan hayırlı olsun ziyareti

Vekiller ve Başkanlardan hayırlı olsun ziyareti
banner206
Bölgenin en modern ve kapsamlı Hizmet binasının hizmete girmesi dolayısıyla Şanlıurfa Milletvekilleri, Belediye Başkanlı ve beraberlerindeki bir heyet Şanlıurfa Ziraat Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin  Güvenç, Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Haliliye Ak Parti İlçe Başkanı İ. Halil Kızılelma ve beraberlerindeki heyet Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’nu ziyarette bulunarak yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Heyet birlikte yenen öğle yemeğinin ardından odadan ayrıldı.

 

EYYÜPOĞLU: TARIM KENTİNE YAKIŞIR BİR HİZMET BİNASI

Ziyarette açıklamada bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Ak Parti teşkilatlarının hemen hemen tüm kademelerini temsilen Odaya ziyarette bulunmaları kendilerini ve çiftçileri memnun ettiğini belirtti. Bir tarım kenti olan Şanlıurfa’ya yakışı bir hizmet binasına kavuşulduğunun altını çizen Eyyüpoğlu, ‘içerisinde bulunduğumuz bölgenin en kapsamlı ve en modern ziraat Odası hizmet binası bir süre önce tam anlamı ile faaliyete geçti. Bu gün Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve Ak Parti teşkilatı bizlerin bu mutluluğunu paylaşarak bizleri sevindirmiştir. Başta Milletvekilleri sayın Eyyüpoğlu ve Kaçara teşekkürlerimizi sunuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvcenç, Eyyübiye Belediye Başkanımız sayın Ekinci, ve Haliliye Belediye Başkanı sayın Demirkol’a da ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni hizmet binamızın yapımında emeği geçen herkese de Şanlıurfa çiftçisi adına ayrıca teşekkürler.’ Dedi.

 

EYYÜPOĞLU VE KAÇAR: ŞANLIURFA ÇİFTÇİSİNE DE BU YAKIŞIR

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu ile Mahmut Kaçar Şanlıurfa Ziraat Odası hizmet binasının kente ve çiftçisine yakışır olduğunu vurgulayarak hayırlı olması dileklerini sundu.

 

GÜVENÇ: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, resmi açılış ile Şanlıurfa Ziraat Odası tam anlamıyla ile hizmetine devam edecektir. Önümüzdeki günlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehdi Eker’in de katılımı ile güzel bir resmi açılışın yaşanacağına inanıyoruz. Yeni hizmet binasının çiftçimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Görüldüğü gibi son derece güzel ve modern bir bina çiftçimize yakışır bina hizmete girdi. Bunun için de Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’na da teşekkürlerimi sunuyorum.  

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195