Title of a News Article

Vekiller’den kandil mesajı

Vekiller’den kandil mesajı
banner206
Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçar ve İbrahim Halil Yıldız, Regaib kandili dolayıyla birer mesaj yayınladılar.

 

Milletvekili Özcan: Üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi olan Regaib Kandili bizlere, hayatın sonsuzluk okyanusunda buluşmak üzere akıp gittiğini ve geride sadece Allah’ın rızasına uygun iyi ve yararlı amellerin kalacağını bir kez daha hatırlatmaktadır. Bu mübarek gün, nefsimizin sonu gelmez heveslerinden, tuzak ve yanıltıcı arzularından uzaklaşarak özümüze dönmemizi sağlayacak bir bilinç tazeleme imkânı sunmaktadır. Tüm İslam Aleminin mübarek Regaip kandilini tebrik ederim.

 

Mahmut Kaçar: Bu mübarek günlerde Yüce Allah’a yürekten yönelmek, işlediğimiz hata ve günahlardan dolayı pişmanlık duyarak O’ndan af dilemek, onları bir daha işlememek için kararlı bir duruş sergilemek ve istikamet sahibi olmak gerekir. Bu gecenin sunduğu rahmet ikliminin iyi değerlendirilmesi gerekir. Bu kandilin başta İslam alemi olmak üzere ülkemize ve dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni ediyoruz.

 

İbrahim Halil Yıldız: Bu mübarek günü fırsat bilerek kardeşlik hislerimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya çaba harcamalı, insani ve ahlaki meziyetlerin kendi dünyamızda ve toplum hayatımızda güçlenmesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecenin birlik, dirlik ve beraberliğimize, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 15:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 8 yıl Önce

Mesaj için teşekkür ancak doğum-diş-ve diğer hastanelerde vatandaşınız mağdur ediliyor. bunun hesabı ağırdır. Acaba kandiliniz mübarek midir

SIRADAKİ HABER

banner195