Title of a News Article

Verilen söz tutuldu...

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili ve aynı zamanda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Faruk Çelik, Yaslıca halkına verdiği sözü tuttu.

(Bakan Çelik Ramazan ayının son haftasında Yaslıca mahallesine giderek vatandaşların sorunlarını dinlemişti)
Ramazan ayının son haftası Yaslıca’ya giden Bakan Çelik’e, mahalle sakinleri yol talebinde bulunmuştu. Yaslıca halkına yollarının yapılacağı konusunda söz veren Bakan Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye gerekli talimatları vermişti. Aradan geçen sürenin ardından Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, Yaslıca yolunu asfaltlayarak Bakan Çelik’in sözünü yerine getirmiş oldular.

Bu arada Yaslıca halkı adına Mehmet Akcan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti. Bakan Çelik’in ziyaretinde Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve  Mehmet Ali Cevheri’de bulunuyordu.

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra 13 ilçe ve 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet sunan Büyükşehir Belediyesi, Yaslıca'da asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Daha önceki dönemlerde kullanılamaz hale gelen güzergahın revize edilerek hizmete sunulması için yoğun çalışma temposunu Bozova ilçesine bağlı Yaslıca Mahallesinde  sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bölge sakinlerinden tam not aldı. İş makineleri ve personeli ile birlikte sabahın erken saatlerinde çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, güzergahı kısa sürede asfaltlayarak yolu tekrardan ulaşıma açmayı planlıyor.

Çalışmalardan dolayı Bakan Faruk Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi teşekkür eden Yaslıca sakinleri, "Gerek ana yolu bağlantımıza kadar olan yol, gerekse mahalle içindeki yollarımız kışın çamur yazın ise çamurdan geçilmiyordu. Büyükşehir Belediyemiz sayesinde artık bu sorunumuz çözülmüş oluyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195