Title of a News Article

Vezneler hafta sonu açık!

Vezneler hafta sonu açık!
banner206

Karaköprü İlçe Belediyesi, Torba yasası kapsamında emlak ve çevre temizlik vergi borcu bulunan vatandaşların vergilerini ödemesi için hafta sonu da belediye hizmet binasındaki vezneler açık bulundurulacağı söylendi.

Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ödeme süresi 1 Aralık 2014’te sona eriyor. Torba Yasa kapsamında Emlak ve Çevre Temizlik Vergi borcu bulunan gerçek ve tüzel kişilerin borçları için yeniden yapılandırma fırsatı da yine aynı tarihte bitiyor. Karaköprü Belediyesi mükelleflere kolaylık sağlamak amacıyla hafta sonu belediye hizmet binasındaki vezneleri açık bulunduracak.

 

YAPILANDIRMA FIRSATINDA DA SON GÜNLER

Karaköprü Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada; “Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin son ödeme tarihinin hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle 1 Aralık 2014 Pazartesi günü son ödeme tarihidir. Hafta içinde vergi ödeme fırsatı bulamayan mükelleflerimiz için belediye hizmet binamızdaki veznelerimiz 29 Kasım Cumartesi ve 30 Kasım Pazar günleri 08.00 ila 17.00 saatleri arasında hizmet verecektir. Mükelleflerimizin mağdur duruma düşmemeleri için belirtilen süre içinde vergilerini ödemeleri gerekmektedir.” denildi.

  

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195