Title of a News Article

Viranşehir Belediyesi öğrencileri unutmadı

Viranşehir Belediyesi öğrencileri unutmadı
banner206

Viranşehir'de Liselere Giriş Sınavına yaklaşık 7 bin öğrenci girdi. Sınav nedeniyle uygulanan  sokağa çıkma yasağı ile sokaklar öğrencilere kaldı.

Öğrenci ve velilerin ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli hazırlıkları yapan Viranşehir Belediyesi sahada yerini aldı. Okul önlerinde öğrenci ve velilere su dağıtan belediye ekipleri ulaşımın aksamaması için tedbir aldı.

Öğrencilerin liseleri girişi için oldukça önemli olan sınav için üzerine düşen sorumlulukları yerine getiren belediye ekipleri temizlik çalışmalarına ağırlık verdi. Çevre temizliği ve dezenktefan ile koronavirüse karşı çalışma yapan belediye öğrencilerin sağlıklı bir ortamda sınava girmesini sağladı. Velilerin kalabalık yapmaması ve sosyal mesafeye karşı dikkatli olması yönünde uyarıda buluna belediye ekipleri, sıcak havaya dikkat çekerek okul önlerinde su dağıtımında bulundu.

 LGS'ye giren bütün öğrencilere başarılar dileyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci:"Öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum. Böyle zorlu bir dönemde önemli bir sınava girdiler. Belediye olarak, öğrencilerimize ve velilere yardımcı olmaya çalıştık. Öğrencilerimizin sağlığı için tedbirler aldık. Ekiplerimiz şuan sahada ve her türlü yardım için hazırda bekliyorlar. Dilerim öğrenci kardeşlerimiz bu sınavda başarılı bir şekilde çıkarlar ve istedikleri okullara yerleşirler." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195