Title of a News Article

Viranşehir'de çalışmalar tam gaz!

Viranşehir'de çalışmalar tam gaz!
banner206

Viranşehir Belediyesi Sağlık Ekipleri Koronavirüs salgını ile mücadelesine devam ediyor. Virüsün pandemi ilan edilmesinden bugüne kadar gece gündüz çalışan ekipler dezenfektan çalışmasını da aksatmıyor.

Belediye bünyesinde oluşturulan ekipler, kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra esnafların iş yerleri, cadde ve sokaklarda ilaçlama yapıyor.
Esnafa ve halka yönelik bilgilendirme çalışmasında yapan sağlık ekipleri, virüsüle mücadelede ki başarının aktörleri arasında önemli yer edindi. Seyyar ekipler esnafın iş yerlerini de ilaçlamayı da ihmal etmiyor. Viranşehir belediye sağlık müdürü Mahmut  Çetin  Pandemi ilan edildik buyana gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci Viranşehir belediyesi olarak pandemi açıkladık dan bu yana  gerek dezenfekte çalışması , ilaçlama çalışması, sokakları ilaçlı suyla yıkmak olsun ekiplerimiz hep sahadadır ve çalışmalarımıza Ara vermeden devam ediyoruz  Viranşehir halkından biraz daha sabır istiyoruz siz evinizde kalın biz sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz lütfen hayat eve sığar  evde hayat var diyoruz ayriyeten sokak'a çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımız sosyal mesafeye dikkat edin ve maskesiz çıkmayın

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195