Title of a News Article

Viranşehir'de şok olay...

.

Viranşehir'de şok olay...
banner206
 Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, girdikleri ortaokuldaki güvenlik kamerası, kayıt cihazı, güç kaynağı ve LED TV'yi alarak okulun bahçesinde yaktı.

Edinilen bilgiye göre, Viranşehir'in Cumhuriyet Mahallesi'nde 2 bin öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Uluğbey Ortaokulu'na gece geç saatlerde giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, içeride bulunan güvenlik kamerası, kayıt cihazı, güç kaynağı, LED TV ve fotokopi makinesini alarak, okulun bahçesinde yaktı. Sabah saatlerinde okula gelen hizmetlinin fark ettiği olay polise haber verildi.

Okul Müdürü Muzaffer Erkan, yaşanan olayın kendilerini son derece üzdüğünü ifade etti. Erkan, "Çok zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla öğretmenlik mesleğini icra ettiğimiz okulumuzda böylesi vakaların yaşanması, biz eğitimcileri maddi anlamda da etkilemektedir. Okul idaresi olarak kendi imkanlarımızla eksikliklerini tamamladığımız okulumuzda güvenlik kameralarını dahi kendimiz taktırıp, öğrencilerimizin daha güvenli bir ortamda eğitim alabilmelerini sağladık. Bu nedenle bu hoş olmayan hırsızlık vakasının meydana gelmesinden dolayı üzüntü duyduk. Ben ve öğretmen arkadaşlarım her ne kadar bu olaydan etkilenmiş olsak bile var gücümüzle eğitim öğretim sürecimizi devam ettireceğiz" diye konuştu.

Okul Müdürü Erkan hırsız veya hırsızların yakalanmasını isterken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195