Title of a News Article

Viranşehir'de yıkıma başlandı

Viranşehir'de yıkıma başlandı
banner206

Viranşehir Belediyesi, İlçe merkezde bulunan tüm parkların büfe yıkımına başladı.
Viranşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde devrim gibi bir karara imza atarak, İlçe merkezde bulunan tüm parkların büfe kira sözleşmesini feshederek,hem  parkların doğal yapısını korumak,hem de vatandaşların parkları daha rahat ve yeteri derecede kullanmasını sağlamak yönünde kararı aldı.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alınan karardan sonra işletme sahiplerine verilen sürenin dolmasının ardından Cumhuriyet parkının büfe yıkımına başladı. 
Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, parkları tamamen halka açma kararından sonra büfelerin yıkımına başladıklarını belirterek,Park Bahçe Müdürlüğümüzce yapılacak onarım,tadilat ve peyzaj çalışmalarının ardından halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.
Parkların kahvehane değil, vatandaşların dinlenme alanları olduğunu yineleyen Başkan Ekinci, alınan kararın halk tarafından çok olumlu bulunduğundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Daha Temiz, daha yeşil ve yaşanılabilir bir Viranşehir için tüm ekiplerin seferber olduğunun altını çizen Başkan Ekinci, ilçeyi metropollerin en güzel kentleriye yarıştırmaya kararlı olduklarını kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195