Title of a News Article

Viranşehir tek yürek oldu

.

Viranşehir tek yürek oldu
banner206

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde binlerce kişinin katılımıyla ‘Teröre Lanet’ yürüyüşü yapıldı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde PKK’lı teröristlerin zırhlı araca yönelik düzenlediği ve 1 polis memurunun şehit olduğu, 3 polis memurunun da yaralandığı olaya ilçe halkı tepki gösteriyor. Bu nedenle bugün Viranşehir İlçesinde ‘Teröre Lanet’ yürüyüşü yapıldı.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası önünde bir araya gelen binlerce kişi, kaymakamlık binası önüne kadar yürüdü. Yürüyüşe Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ile Ahmet Eşref Fakıbaba,  Viranşehir Kaymakamı Ahmet Yıldız, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Mehmet Biyoloji, Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet  Güntekin, Viranşehir Başsavcısı Taner Güngör, AK Parti İl Başkan Vekili Cuma Ağaç,AK Parti Yürütme Kurulu Üyelikleri Bahattin Yıldız, İbrahim Kaymaz, Hasan Suyun, iş  Adamı Mehmet Günak,  Viranşehir kanaat önderi Mehmet Ekinci,  AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.  İlhan Erkan ve Viranşehirli binlerce kişi katıldı. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen kalabalık, sık sık ‘Kahrolsun PKK’, 'Kahrolsun FETÖ' ve 'Kahrolsun IŞİD' sloganları attı. Vatandaşlar, ellerinde 'Teröre lanet, kardeşliğe davet', 'Darbeleri gömdük, terörü de gömeceğiz' ve 'Şehitler ölmez' yazılı dövizler taşıdı. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, burada yaptığı konuşmada, Türk, Kürt ve Arapların binlerce yıl birlikte yaşadığımızı belirterek, “Urfa herkese örnek bir şehirdir.  Dinimizde kahpece ölüm yoktur. Biz bir ve diri olacağız” diye ifade etti.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek de, Birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamayacağını ifade ederek, “Yürüyüşümüze katılan herkese teşekkür ediyorum. Memleket huzura geldiği zaman önümüzü kesmek istiyorlar ama mufakkak olamıyorlar. Türküyle Arapıyla, Kürtüyle, Ezidisiyle biriz ve beraberiz” şeklinde konuştu.  


Viranşehir Kaymakamı Ahmet Yıldız ise, yürüyüşün ardından yaptığı konuşmada, Viranşehir yolunda düzenlenen saldırıda bir polisin şehit olduğunu ve 3 polisin de yaralandığını belirterek, bu yürüyüşe katılan Viranşehir halkına teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195