Title of a News Article

Viranşehir'de bir köy yıkılacak...

Viranşehir ilçesinde bulunan Eyyüpnebi Beldesi(mahallesi) sinde bulunan Hz.Eyüp,Hz.El-Yasa ve Hz.Nebi Türbelerinin bulunduğu kutsal mekanların çevresinde bulunan evlerin yanına modern evler yapılıyor

Viranşehir'de bir köy yıkılacak...
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir İlçesinde yapımına karar verilen TOKİ’nin sayısının artırıldığı müjdesini verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir ilçesine yeni yatırımlar kazandırmak ve kalıcı eserler bırakmaya devam ediyor. Viranşehir ilçesinde ilk kez uygulanacak olan TOKİ konutlarına gelen talep üzerine  472 ek konut daha yapılacağı öğrenildi.

Viranşehir’de 616  Konut, 50 iş yeri ve avm 1’er Adet Camii ve 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi  ve inşaatı TOKİ tarafından başladığını ifade eden AK Partili Akyürek, ‘son günlerde ilçe halkının   yoğun talebi göz önüne alarak yeni konut projesini de daha başlatmak için yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı’dedi.

472 Konut ve 1 Adet 32 Derslikli Lise İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin ihale aşamasına geldiği bildiren Akyürek.’ Viranşehir ilçesinin modern bir kent olması için verdiğimiz çaba ortada, yeni TOKİ için girişimlerimiz sonuç verdi ve  2015 yılının hemen başında yani  8 Ocak’ta  ihalesi kesinlik kazandı. Devam eden TOKİ konutlarının kurası çekilecek ve hak sahiplerine verilecek.'dedi.

Öte yandan Eyyüpnebi Mahallesinde  bulunan Kutsal mekanların çevre düzenlemesi yapılacak ve kentsel dönüşüm uygulanacak. Buradaki evler yanında  81 adet tek katlı bahçeli evler ve 1 adet Cami ve okul  yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195