Title of a News Article

Viranşehir’in 100 yıllık sorunları çözülüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelerde olduğu gibi Viranşehir'de de '100 Yıllık Altyapı Sorunlarına Çözümler' hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar, vatandaşların takdirini topladı.

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde alt yapı sorunlarına kesin çözümler üretmek için dev yatırımlar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'i şantiyeye çevirdi. İlçe halkının alt yapı sorunu yaşamaması için tüm imkânlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşlardan tam not aldı. Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra 13 ilçenin tümünde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de alt yapıda revizyona gidiyor. Büyükşehir bünyesindeki Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında artık kullanılamaz hale gelen alt yapı malzemeleri değiştirilerek yerine ömürlü ve kaliteli malzemeler kullanılıyor.

İlçenin merkezinde bulunan Karacadağ, Urfa ve Derik Caddelerinde yapılması planlanan 'Prestijli Cadde' uygulaması öncesi proje kapsamında adı geçen caddelerde 3 bin 80 metre kanalizasyon şebeke ve 6 bin metre içme suyu hat döşeme çalışmaları başlatıldı. Çalışmaların birinci etabında ilk olarak kanalizasyon hat döşeme işlemleri bitirilerek ardından içme suyu hat döşeme çalışmalarına başlanılacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ ekipleri tarafından yerinde ve zamanında yapılan bu tür çalışmaları takdir eden Viranşehir halkı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi' ye ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195