Title of a News Article

Volkan kalacak mı?

Volkan kalacak mı?
banner206

Şanlıurfaspor’un önümüzdeki sezon da kadroda tutmayı planladığı Volkan Okumak’ın durumu, takımı Kayseri Erciyesspor ile katılacağı kamptan sonra belli olacak. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, iç transfer görüşmelerini yakın bir zamanda bitirmeyi planlıyor. Sarı-Yeşilliler, iç transfer bırakmak istemediği futbolcular arasında Volkan Okumak da bulunuyor. Şanlıurfaspor’un devre arasında Kayseri Erciyesspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Sarı-Yeşilli forma ile çıktığı maçlarda gösterdiği performansla gerek taraftarlardan gerekse de yönetimden tam not aldı. Şanlıurfaspor Yönetimi, başarısıyla göz dolduran Volkan’ı yeni sezon kadrosunda da tutmayı amaçlıyor.   

Volkan’ın gönlü Urfaspor’dan yana
Kayseri Erciyesspor’ın yapacağı kamp programına katılacak olan Volkan Okumak, teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda takımda kalıp kalmayacağı belli olacak. Eğer teknik heyet Volkan’ı kadroda görmek istemezse Sarı-Yeşilliler, Volkan için bir kez daha kulübü Kayseri Erciyes ile masaya oturacak. Sarı-Yeşilli ekip, bu kez Volkan’ı bonservisi ile birlikte almayı planlıyor. Böyle bir durum olması durumunda genç futbolcu da, yeni sezonda Urfaspor’da forma giymeye sıcak bakıyor.
Şanlıurfaspor formasıyla ikinci yarıda 12 karşılaşmada görev alan Volkan, 2 defa da rakip fileleri sarstı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195