Title of a News Article

Yalçınkaya, küçük çocuğu sevindirdi

Yalçınkaya, küçük çocuğu sevindirdi
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Aşağı Deren kırsal mahallesinde yaşamını yatağa bağımlı sürdüren 13 yaşındaki çocuğa akülü tekerlekli sandalye hediye etti. 

Başkan Yalçınkaya, Aşağı deren kırsal mahallesinde yaşamını sürdüren 13 yaşındaki İbrahim Ceylanı Meclis Başkan vekili Şerif Bozkurt ve meclis üyesi İsa Altuntaş ile birlikte evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyesini teslim etti.  

Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan İbrahim Ceylan, Başkan Yalçınkaya’ya teşekkürlerini iletti. 

İbrahim Ceylan, “Bundan önce belediye başkanımıza mesaj attım yol için kum istedim. Yolumu yaptı daha sonra yine kendisine mesaj atıp tekerlekli sandalye istedim sağ olsun bana akülü tekerlekli sandalye getirdi. Allah ondan razı olsun şeklinde konuştu.” 

İBRAHİM BİZİ UMUT KAPISI GÖRDÜĞÜ İÇİN ARADI

Her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerinin altını çizen Başkan Mehmet Yalçınkaya ise; “İbrahim kardeşimiz sağlık sorunları olan genç bir kardeşimiz bizlere mesaj attı yol istedi. Belediye olarak önce yolu yaptık. Şimdide bizden tekerlekli sandalye talep etti. Bizde bu sıkıntısını giderdik. İbrahim’e hayırlı olsun inşallah tedaviden sonra ayağa kalkar bu ihtiyaca ihtiyaç duymaz. Bizim en büyük üzüntümüz genç kardeşlerimizin tekerlekli sandalyeye mahkûm olması. Tek ümidimiz Allahtan herkes kendi işini görebilmesidir. İnşallah duamızla beraber İbrahim’de sağlığına kavuşur. Yol isteği araç isteği bunların hepsini yapmak mümkün ama insanın gerçek manada hakkı sağlılarına kavuşmalarıdır. Biz bu kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Bu tip hizmetleri de karşılamaya çalışıyoruz. Onlarda bizi umut kapısı gördükleri için bizi aramışlardır. Biz her zaman İbrahim gibilerin yanındayız. Onların hizmetkârıyız. Onlara hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.  

Küçük İbrahim tekerlekli sandelyenin yürüye bilmesi için başkan Yalçınkaya’dan evinin önünden ana yola kadar yolun parke taşı olmasını talep ederek başkan Yalçınkaya’dan yol sözü aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195