Title of a News Article

Yanmaz ifade verdi!

Yanmaz ifade verdi!
banner206
Şanlıurfa Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz ve Karaköprü İlçe Başkanı Kasım Şaşkın Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde avukatları ile beraber ifade verdi.
Şanlıurfa Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz ve Karaköprü İlçe Başkanı Kasım Şaşkın Şanlıurfa Siber Suçlar Şube Müdürlüğünde avukatları ile beraber ifade vermeye gitti. Niyazi Yanmaz'ın yanında Urfa Saadet partisi üyeleri de yer aldı.
Başkan Yanmaz ve İlçe Başkanı Çalışkan yaklaşık 2 saat içerde kaldı. İfadelerini veren başkanlar daha sonra Urfanatik mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.
Başkan Yanmaz sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan dolayı birilerinin şikayet ettiğini ifade ederek; ‘’Farklı bir ortamda gelin konuşalım diyoruz gelmiyorlar. Sosyal medya da kendilerini ikaz ediyoruz fakat onlar bunu hakaret olarak kabul ediyorlar, hakaret içeren bir şey yok. 15 yıldır bu 4. Dönem yerel yönetim kendilerinde, hükümet kendilerinde. Geçmişte yaptıkları gibi, çiftlik olarak Urfa’yı görüp keyfi icraatlar yapıp kimsenin kendilerini sorgulamamasını, ikaz etmemesini, uyarmamasını istiyorlar. Böyle alıştıkları için biz ikaz ettiğimiz zaman rahatsız oluyorlar. En ufak bir şey de bir telefonla aramak, bir yerde konuşmak yerine hemen suç duyurusunda bulunuyorlar. Biz de gidiyoruz tabi, suç duyurusunda hiçbir şey çıkmıyor yani öyle bir yalan yok, iftira yok, hakaret yok. Bir şey çıkmayınca onlar bizi sindirmeye çalışıyorlar’’ dedi.
‘’ Yapılmayan Projeleri Soruyoruz, Onlar Cımbızla Çekiyorlar’’
Başkan Yanmaz; ‘’biz bunun mücadelesini veriyoruz, iddia ediyoruz Urfa bir köy haline geldi. Trambüse trilyonlar harcandı bunun hesabını verin diyoruz, çevik kuvvet kavşağının hesabını verin diyoruz, Novada’nın orası yapboz haline geldi. Kaldırımlar yapıldı yeniden bozuldu. O kadar emek verildi, plansız programsız yapıldı. Piazza’nın önündeki kavşak yapılacaktı, o kadar insan sıkıntı çekti, yapmadılar yan yolları asfaltlayıp öylece işi götürmeye çalışıyorlar. Aşağı yukarı 9-10 aydır belediyeye geldiler hiçbir şey yapamıyorlar. Biz bunları söylüyoruz, bunları anlatmaya çalışıyoruz ama onlar cımbızla çekip yok burada hakaret var, iftira var gibi anlamsız suçlamalarda bulunarak savcılığa suç duyurusunda bulunarak bizi susturmaya ve sindirmeye çalışıyorlar’’ dedi.
‘’ Bir Siyasi Partinin Masraflarını Bir Kurum Üstlenmiş İddiası’’
SP Başkanı Yanmaz; ‘’bir siyasi partinin masraflarını bir kurum karşılamış iddialara göre. O iddialarım gerçek mi değil mi bir yetkili çıksın cevap versin. Tabi kurumun ve partinin ismini vermemmişiz. Türkiye’de 180 tane siyasi parti var bir tek Ak Parti alınmış üstüne, diğer partiler alınmamış bir tek Ak Parti alınmış bende hayret ettim’’ ifadelerini kullandı.
Başkan Yanmaz son olarak; ‘’seçim zamanı değil, Urfalılar adına onların güzel hizmetler yapmasını istiyoruz. Ama yanlış yaptıkları zaman da hiç durmayacağız ikaz edeceğiz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195