Title of a News Article

Yapı inşaat fuarı açıldı

 Yapı inşaat fuarı açıldı
banner206

Şanlıurfa’da 3’üncü Yapı İnşaat Dekorasyon Fuarı bugün açıldı.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜMSİAD) girişimleri sonucunda Start Fuarcılık tarafından organize edilen 3’üncü Yapı İnşaat Dekorasyon Fuarı bugün saat 14.00’te eski hal pazarı yerinde açıldı. Fuarın açılıışına Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İnan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, TÜMSİAD Şube Başkanı M. Sadık Sade ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılışında konuşan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade, fuar alanı olmayan, fuar kültürü olmayan bir yere 3 yıldan bu yana Türkiye'de konuşulan fuarları organize ettiklerini söyledi.

Fuarların kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Sade, “Fuarlar ilimizin hem sosyal anlamda hem ekonomik anlamda tanıtımına katkı sağlamaktadır. Ben medeni cesaretinden dolayı Şanlıurfa'daki fuar talebimize olumlu yanıt veren Start Fuarcılığa teşekkür ediyorum. İlk yıl biz 4 binle başladık, ertesi yıl 8 bine çıkardık. Bu sene de 10 bin metrekarenin üzerinde bir fuar yapıyoruz. Yetkililerden biran önce kalıcı bir fuar alanı yapmalarını bekliyoruz” dedi.

Sade, 100'ün üzerinde firmanın katıldığını ve 100'lerce markanın sergilendiği fuara tüm vatandaşları görmeye davet etti.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de, Şanlıurfa’daki inşaat sektöründen bahsederek, Urfa’daki arsa fiyatlarının düşeceğini söyledi. Fuarın düzenlenmesinden dolayı TÜMSİAD’a teşekkür eden Vali Küçük, “İnşallah bundan sonra düzenlenecek fuarları yeni fuar alanında yapılır” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek fuar açıldı. Vali İzzettin Küçük ve beraberindekileri, fuarda standa açan firmaları ziyaret ederek ürünleri hakkında bilgiler aldılar.

10 Bin metrekarelik alanda Yapı İnşaat Dekorasyon Fuarının, 28 Mart Cumartesi gününe kadar açık kalacağı öğrenildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142