Title of a News Article

Yapılan hizmetler bültene dönüşüyor...

.

Yapılan hizmetler bültene dönüşüyor...
banner206
 Ceylanpınar Belediyesi hizmetleri kapsamında yaptığı çalışmalar ile ilgili basını bilgilendirdi.

Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan çalışmalar kapsamında, ilçeye 25 Km uzaklıkta olan kırsal Beyaztaş Mahallesinde 6 ay önce temeli atılan Recep Tayyip Erdoğan Camii, taziye evi ve Kuran Kursundan oluşan kompleksin yapım çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

Bir kısmı mahalle sakinlerinin imece usulü, büyük bir kısmı Ceylanpınar Belediyesi olanakları kullanılarak yapılan camii, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin biran önce bitirilmesi için çalışmaların büyük bir hızla devam ettiği belirtildi.

Meslek Yüksek Okulu Yolunda Çalışma

Ceylanpınar Belediyesi Harran Üniversitesi Ceylanpınar Meslek Yüksek Okulu binasının olduğu yolda çalışma başlattı.

Yol genişletme ve kumlamadan oluşan çalışmalar kapsamında yol 7 metreden 20 metreye çıkarılacak. Binanın tamamlanmasının ardından binaya giden yolda çalışmanın eksik kaldığını belirten Belediye yetkilileri yapılan çalışmanın kumlama ve genişletmeden ibaret olduğunu ancak önümüzdeki dönemlerde söz konusu yolda kalıcı çalışmaların yapılacağı ifade edildi.

1 Yılda 6 Taziye Evi Yapımı Devam Ediyor

Yaklaşık 5 ay önce yapımına başlanan 1 yılda 6 taziye evi yapım çalışmaları devam ediyor.

İlçe merkezi ve ilçe kırsalında toplam 5 taziye evlerinin yapım çalışmalarını Seydo Atilla Mahallesinde yapımı devam eden taziye evin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmalar hakkında bilgi alarak en kısa sürede bitirilerek halkın hizmetine sunmak istediklerini dile getirdi.

Ceylanpınar ilçe merkezinde 3, ilçe kırsalında 2 taziye evi olmak üzere toplam 5 taziye evinin yapım çalışmaları devam ederken Ensar Mahallesinde de taziye evi yapımı için çalışmalar başlatıldı.

Yol Şevi Çalışması

Ceylanpınar Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi koordineli olarak yol şevi çalışması başlattı.

Yağışlı havalarda ana yol üzerinde su birikimlerinin trafiği tehlikeye sokması durumlarına karşın yapılan çalışmalar Ceylan Mahallesi bölgesinde yapılmaya başlandı. Çalışmaların Ceylanpınar-Kızıltepe yol boyu tehlike arz edecek noktalarda devam edeceği belirtildi.

Yol Kumlama ve 2.Etap Led Aydınlatma Çalışmaları

1.Etabı geçtiğimiz günlerde tamamlanan led aydınlatma çalışmaları tamamlandıktan sonra 2.Etap çalışmalar başlatıldı.

Büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlamasının yanı sıra modern bir görünümü ve etkili aydınlatma özelliğine sahip led aydınlatma çalışmalarının birçok ana cadde de devam edeceği belirtildi.

Aydınlatma çalışmalarının yanı sıra ilçede birçok noktada çamurla mücadele için kumlama çalışmaları devam ediyor.

Özbek Mahallesinde devam eden kumlama çalışmalarının geçici bir çalışma olduğunu ifade eden Belediye yetkilileri önümüzdeki süreçte kalıcı ve modern çalışmaların yapılacağı belirtildi.

Büyük Şehir İlçe Koordinatörü Boz’a Plaket

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’dan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar ilçe Koordinatörü Mahmut Boz’a ilçe merkezi ve kırsalında yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle plaket takdim edildi.

Başkan Atilla’ya Semerkand Temsilciliğinden Plaket

Semerkand Vakfı Ceylanpınar Temsilcileri Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Meclis odasında gerçekleşen ziyarette Semarkand temsilcileri Başkan Atilla’ya vakfa verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Belediye Başkanı Menderes Atilla, halka faydalı olan bütün çalışmalar için desteklerinin deva edeceğini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195