Title of a News Article

Yardım bekliyor

Yardım bekliyor
banner206

Bedensel engelli 30 yaşındaki Ramazan Beyazkuş’un ikamet ettiği evin elektrikleri borcundan dolayı kesildi. Günlerdir karanlıkta kalan ve hiçbir iş yapmayan Beyazkuş, yetkililerden yardım bekliyor

30 Yaşındaki bedensel engelli Ramazan Beyazkuş, ailesiyle birlikte Haleplibahçe Mahallesi’nde bulunan 2421 nolu evde yaşıyor. Beyazkuş, Amcası Mahmut Karakuş’un vefat etmesinin ardından bu eve yerleşmiş. Ancak amcasının geçmişe yönelik DEDAŞ’a 8 Bin TL borcu çıkmış. Bu borcun ödenmemesi nedeniyle DEDAŞ yetkilileri, Beyazkuş Ailesinin yaşadığı evin elektriklerini kesti.

 

Engelli maaşım yetmiyor

Sadece 3 ayda bir engelli maaşı alan Beyazkuş’un başka bir geliri olmadığı için 8 Bin TL’lik  elektrik faturasını yatıramıyor. Engelli maaşının kendilerine yeterli gelmediğini vurgulayan Beyazkuş, “İş bulabilmek için defalarca İŞKUR’a gittim, devlet kurumlarına gittim fakat hiçbir sonuç alamadım. Hem işsizlikten hem de maddi imkânsızlıktan dolayı çok zor durumdayız. Elektik faturasını bile yatıramadım, karanlıkta kalıyoruz. Yetkililerden bana yardımcı olmalarını bekliyorum” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195