Title of a News Article

“Yarının Güzel Çocuklarına Barışı Miras Bırakmalıyız”

Bayram kutlamaları kapsamında, ilçe merkez ve köy ziyaretlerinde bulunan Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

“Yarının Güzel Çocuklarına Barışı Miras Bırakmalıyız”
banner206

 Bayramın 1. günü halkla buluşup bayramlaşan kaymakam Uğur Sezer ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, halk buluşmalarından sonra ilçe merkezi ve mahalle statüsüne kavuşan bazı köylerde taziye ziyaretlerinde bulundular. Yapılan ziyaretler kapsamında aralarında husumet bulunan bazı aileler arasında barışı sağlamaya çalışan ilçe kaymakamı ve belediye başkanı gittikleri köylerde çocukları sevindirmeyi de ihmal etmediler.

 

Yuvacalı ve Alpı köylerini ziyaretinin ardından köy çocuklarıyla da hasbi hal eden Sezer ve Bayık çeşitli oyuncaklar vererek çocukları sevindirdi.

 

AK Parti ilçe başkanı Hanif Düzme, Garnizon Komutanı Bilal Ökemen, İlçe Müftüsü Mehmet Yaman ve STK temsilcilerinin de eşlik ettiği köy ziyaretlerinin ardından ortak bir açıklama yapan Kaymakam Sezer ve Başkan Bayık “ İnsanlığın geleceği olan yarının çocuklarına kavgasız, savaşsız bir dünya bırakabilmeyi başarırsak en büyük mirası bırakmış oluruz. Ortadoğu coğrafyasında yaşanan savaşlarda en büyük mağduriyeti maalesef çocuklar yaşamaktadır. Bize düşen birlik ve beraberliği sağlamak, birlik ve beraberliğin önemini büyükten küçüğe herkese anlatmaktır. Bütün çabamız bu topraklarda barışın ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir gelecek sağlamaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 00:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195