Title of a News Article

Yaş pasta keserek kutladılar

 Yaş pasta keserek kutladılar
banner206

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü dolayısıyla Polisevi’nde resepsiyon verdi. Resepsiyonda yaş pasta kesilerek polis teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlandı.

Resepsiyona Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu jandarma Asayiş komutanı Yarbay Murat Bozkurt,Akparti il başkanı Yusuf Eğilmez, Ticaret odası Meclis Başkanı İbrahim Iletmiş,çok sayıda davetli katıldı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, konuklarını eşi Işık İlknur Akgül ile birlikte kapıda karşılayarak, misafirlerle tek tek tokalaştı.  Resepsiyon programı Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili tanıtım sunumu ile başladı. Programda bir konuşma yapan Müdür Akgül, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümünü milletin güven ve desteği ile haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “Polisimiz bu  kutsal görevi yerine getirirken eğitimli personeli, teknolojik donanımı vatandaş memnuniyetli hizmet anlayışıyla başarılı ve kaliteli hizmet vermektedir” dedi.

Akgül, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü personellerinin yaptığı çalışmalarla sürekli halkın takdirini ve sevgisini kazandığını dile getirirken, teşkilatlarının kuruluş yıldönümünü kutlayan herkese teşekkür etti.

Resepsiyon üzerinde Türk Bayrağı ve Polis logosunun bulunduğu yaş pastanın kesilmesi ile son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2014, 22:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195