Title of a News Article

Yavuz’dan yeni müdüre ziyaret…

.

Yavuz’dan yeni müdüre ziyaret…
banner206

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, yeni atanan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Şanlıurfa’nın çiçeği burnunda Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz da, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Müdür Tipioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, “Biz buralarda rahat oturuyorsak şehitlerimiz ve Gazilerimizin sayesinde oturmaktayız. Her zaman Şehit ailesi ve Gazilerine kapılarımız açıktır dedi.

Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ise, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’na hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Şanlıurfa’mıza hoş geldiniz, yeni göreviniz size, ailenize, şehrimize hayırlı olsun. İnşallah Şanlıurfa’mıza güzel ve hayırlı hizmetlerde bulunarak, halkımızın güven içersinde huzur ve sükûnetine katkı sağlarsınız. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan emniyet müdürümüze yeni görevinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Ziyaret, gündemle ilgili yapılan sohbetle sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195