Title of a News Article

Yazar: Herkes haddini bilmeli

Yazar: Herkes haddini bilmeli
banner206

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'a Balıklıgöl'de yapılan saldırıyı kınadı. Saldırıyı gerçekleştirenlerin AK Parti Teşkilatı ileEyyübiye Belediye Başkanı ve yönetimi tarafından parayla satın alınmış adamlar olduğunu iddia eden Yazar, "Bir daha böyle bir durumun yaşanması durumunda hem AK Partililer hem de Eyyübiye Belediye Başkanı ve yönetimi misliyle karşılığını görür" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın da aralarında bulunduğu 8 Milletvekili, Şanlıurfa'nın başta DEDAŞ olmak üzere kapanan hastanelerle ilgili sorunlarını rapor etmek üzere hafta içinde kente gelmişti. Urfa temaslarının ardından Balıklıgöl'e giden CHP heyetinden Milletvekili Mahmut Tanal, bazı kişilerin sözlü saldırısına maruz kalmıştı. CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, deyim yerindeyse tehdit niteliğinde bir açıklamada bulundu. Aslen Şanlıurfalı olan Milletvekili Mahmut Tanal'ın daha önce Eyyübiye Belediyesinin yapmış olduğu yolsuzlukları ve usulsüzlikleri gündeme getirdiğini vurgulayan Yazar, "Bu nedenle çamur içindeki AKP'li Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve yönetimi, paralı adam tutup Sayın Milletvekili Mahmut Tanal'a saldırıda bulunmuştur. Oysa Mahmut Tanal, vatanına, milletine, ülkesine saygınlığı ve dürüstlüğü ile bilinmektedir. Bizler daha önce bu saldırının bir benzerini yine AKP'nin adamları tarafından Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tertiplenmiş saldırıda görmüştük. Biz kesinlikle bu saldırılardan dolayı boyun eğmeyeceğiz. Her zaman CHP'li olarak yanlıştan yana taviz vermedik ve vermemeye de devam edeceğiz" dedi.

 

“Bu saldırı, Tanal’dan öç alma politikasıdır”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin dün yaptığı açıklamaya da vurgu yapan Yazar, Ekinci’nin pişkinlikle bu olaya yaklaştığını belirterek, “Partimize sarf ettiği sözleri aynen kendisine iade ediyoruz. Daha önce Sayın Mahmut Tanal, Eyyübiye Belediyesinin yapmış olduğu usulsüzlükler ve yolsuzlukları Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündeme getirmişti. Bu olay bir öç alma politikasıdır. CHP ve Mahmut Tanal  hiçbir zaman bunlara karşı boyun eğmeyecektir. Bundan sonra yapılacak her türlü buna benzer olaylarda iki kat mislini göreceklerdir” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195