Title of a News Article

Yeni evli çifti ölüm ayırdı…

.

Yeni evli çifti ölüm ayırdı…
banner206

Adana’dan, Ankara’daki Barış Mitingi’ne giden ve toplanma noktasında yapılan bombalı saldırılarda Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası’ndan (BTS) Şanlıurfalı Yılmaz Elmascan ile Eğitim-Sen üyesi ve henüz bir yıllık eşi Gülhan Elmascan hayatını kaybetti.

İlk belirlemelere göre peş peşe meydana gelen 2 patlamada Adana’dan giden 11 kişi, komşu illerden de en az 6 kişi öldü. Ölenlerden çoğunun da KESK’e bağlı Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) üyesi TCDD çalışanları olduğu anlaşıldı.

Adana’dan cuma akşamı Ankara’daki mitinge gitmek isteyen KESK, DİSK, TMMOB ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) üyeleri için 23 otobüs kaldırıldı. Patlamada hayatını kaybedenlerin, Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyeleri; Bilgen Parlak, Hacı Kıvrak, Nevzat Sayan, Rıdvan Akgül, Fevzi Sert, Yılmaz Elmascan ve 1 yıllık öğretmen eşi Gülhan Elmascan, Emek Partisi üyeleri Dilan Sarıkaya ve Gökhan Gökbörü, Emek Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Şebnem Yurtman ile HDP üyesi Hacı Mehmet Şah olduğu ifade edildi. Mitinge gidenlerin büyük bölümünün memur ve öğrenci olduğu bildirildi.

 

YENİ EVLİ ÇİFTİ ÖLÜM AYIRDI

Mitinge bir yıllık eşi Gülhan Elmascan ile katılan Yılmaz Elmascan’ın cenazeleri farklı kentlere defnedilecek. Öğretmen Gülhan Elmascan’ın Konya’nın Ereğli İlçesi, TCDD makinisti eşi Yılmaz Elmascan’ın cenazesi ise Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde toprağa verilecek. Yaşamını yitirenlerden Hacı Kıvrak’ın Yozgat’a defnedileceği belirtildi. Yaşamlarını yitiren TCDD çalışanlarından Bilgen Parlak’ın Adıyaman’ın Kahta İlçesi’ne, Nevzat Sayan’ın Karaman’a, Rıdvan Akgül’ün Siirt’e defnedileceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195