Title of a News Article

Yeni oyuncaklarıyla sevinç yaşadılar

 Yeni oyuncaklarıyla sevinç yaşadılar
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ahmet Yesevi Mahallesinde evlerinde çıkan yangın sonrası kendisine seslenen çocuklara duyarsız kalmadı.

Çıkan yangında oyuncakları da diğer eşyalarla birlikte kullanılamaz hale gelen çocuklara yeni oyuncakları Vali İzzettin Küçük’ün Koruma Müdürü Ali Dilöz tarafından ulaştırıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ten aldığı talimat üzerine çocukların yaşadığı eve giden Koruma Müdürü Dilöz: “Sayın Valimizin sizlere selamları var, sizleri gözlerinizden öpüyor. Ben de kendisinden istediğiniz oyuncakları sizlere getirdim” dedi.

Vali İzzettin Küçük’ün hediye ettiği oyuncakları alan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, çocukların anne ve babası da Koruma Müdürü Ali Dilöz aracılığıyla Vali İzzettin Küçük’e teşekkür ettiler. Çocuklara harçlık da veren Koruma Müdürü Dilöz; yine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün talimatı üzerine aileye nakdi yardımda da bulunarak; aileye, her türlü sıkıntılarında kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

Yeni oyuncaklarına kavuşan çocuklar, oyuncaklarını alır almaz oyuna dalarken, Koruma Müdürü Dilöz de çocuklara eşlik etmeyi ihmal etmedi. Çocuklarla vedalaştıktan sonra Dilöz aileye geçmiş olsun dileklerini yineleyerek evden ayrıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195