Title of a News Article

Yerel Yönetimlerin Kalbi Şanlıurfa'da Atıyor

Yerel Yönetimlerin Kalbi Şanlıurfa'da Atıyor
banner206
Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, beraberindeki milletvekili ve belediye başkanlarıyla birlikte Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Erol Kaya, Şanlıurfa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimler bölge toplantısının belediyelerin vizyon geliştirme, görüş alışverişinde bulunma anlamında önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Vali Abdullah Erin ise, Şanlıurfa’nın her anlamda taşıdığı potansiyellerle Türkiye’nin ilk on ili arasında yer aldığını ve şehrin her geçen gün gelişmeye ve değişmeye devam ettiğini kaydederek, gerçekleşecek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Erol Kaya’ya ve beraberindeki heyeti Şanlıurfa’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Vali Erin, ziyaret anısına Kaya’ya bir Şanlıurfa tablosu hediye etti.

Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaretinde Erol Kaya’ya Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Mehmet Ali Cevheri Ak Parti Şanliurfa il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü , Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ilçe belediye başkanları eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142