Title of a News Article

Yetim ailelere yardımlar ulaştırıldı

Yetim ailelere yardımlar ulaştırıldı
banner206

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerle kurduğu yakın ilişkiler sayesinde, il genelindeki yetim ve yardıma muhtaç ailelere yardım yağdı.

Daha önce de yerel, ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarıyla kurduğu diyalog sayesinde, şehre ve Barış Pınarı Harekatı bölgesine önemli destekler sağlayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in girişimleri sonucu, bugün de 5600 yetim ailesinin gıda ihtiyaçları karşılandı.

Kuveyt Ankara Büyükelçiliği ve Kuveyt Vakıflar Genel Sekreterliği, Care İnternational, Çavuş Petrol, Bıçakçı Tarım, Özak Tekstil ile Yeryüzü Doktorları Derneğinin temin ettiği toplam 5 bin 600 gıda kolisi, Şanlıurfa Valiliğinin organizasyonu ile evlere dağıtılmaya başladı.

Care International, Concern ve Goal-An International Humanitarian Organisation gibi uluslar arası yardım kuruluşlarının araçlarıyla destek verdiği gıda kolisi dağıtım faaliyetlerine, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Milli Eğitim çalışanları ve Vefa Sosyal Destek Gruplarında görevli personel de destek verdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik durumu bozulan, yetimleri bulunan ve yardıma ihtiyaç duyan ailelerin evlerine kadar getirilen gıda kolilerini teslim alan vatandaşlar, hayırseverlere ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e teşekkür ettiler.

Şanlıurfa’da yaşayan Suriyeli yetim aileleri ve Şanlıurfa’daki ihtiyaç sahibi ailelere Vali Erin’in çağrısıyla başlayan yardım faaliyetlerinin, önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2020, 06:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195