Title of a News Article

Yetim'den mesaj...

.

Yetim'den mesaj...
banner206

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Emin Yetim, 11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıldönümü ve Polis Haftasını kutladı.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Emin Yetim, 11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yetim, mesajında şunları kaydetti; 

“Şanlıurfa, 11 Nisan 1920'de, On İkilerin önderliğinde yaptığı onurlu, anlamlı ve soylu bir mücadelenin sonunda, tarihte, kendi kendini kurtaran şehirlerden birisi olma onurunu yaşamıştır.

Büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek bu toprakları bizlere onurla bırakan şehitlerimizi, gazilerimizi, Urfa Kurtuluş Mücadelesi Önderleri on ikileri rahmetle ve şükranla anarken Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin 11 Nisan Kurtuluş Bayramını Kutluyorum. “

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172. Yılına da vurgu yapan Yetim, “Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde özellikle de şehrimizde görev yapan tüm polislerin polis haftasını kutluyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195