Title of a News Article

Yetim'den müjdeli haber...

Yetim'den müjdeli haber...
banner206

Şanlıurfa’nın trafiğini rahatlatması beklenen Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağının, ödeme sıkıntısı olmaması durumunda 3 aya kadar bitirilmesi planlanıyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa’da 2 yılı aşkın süredir temeli atılan Karaköprü İlçesindeki Çevik Kuvvet Köprülü kavşağının ne zaman biteceği merakla bekleniyor. Zaman zaman ödenek sıkıntısından dolayı çalışmaların bile tamamen durduğu ve bu nedenle yapımı deyim yerindeyse yılan hikayesine dönen Çevik Kuvvet Köprülü kavşağı ile ilgili müjdeli haber geldi.

Yetim: İki yönlü trafiğe açılacak

Yüklenici firmanın yetkilisi İş Adamı Emin Yetim, Şanlıurfa-Diyarbakır istikameti için daha önce gidiş istikametini asfalt yaparak hizmete açtıklarını belirterek, önümüzdeki hafta da Karaköprü’den şehir merkezine gidiş yönüne asfalt serileceğini ve ardından bu yolu çift yönlü olarak trafiğe açacaklarının müjdesini verdi.

“3 Ayda bitirmeyi planlıyoruz”

Yüklenici firmanın yetkilisi Emin Yetim bir başka müjdeli haber daha verdi. Yetim, uzun zamandır inşaatı devam eden Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağında çalışmaları hızlı bir şekilde yürüttüklerini belirterek, ödenek sıkıntısı yaşamamaları durumunda köprülü kavşağı tüm etaplarıyla birlikte 3 ayda bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2020, 17:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 4 yıl Önce

5 bitti 6 Yıldır çevre yolu halen yapılıyor ölme esegım yaz gelsin

hemo
hemo - 4 yıl Önce

Allah bellanizi versin bu kadar garibanin yetimin hakkini mutahhite verdiniz 6 sene oldu bitmedi 100 ortadogu projesi hakkari bld baskanin bile sizden basarili elinde para olmadigi halde

SIRADAKİ HABER

banner195