Title of a News Article

Yetim; Ecdadımız 11 Nisan'da imkanın değil, imanın önemini gösterdi

Yetim; Ecdadımız 11 Nisan'da imkanın değil, imanın önemini gösterdi
banner206
Şanlıurfalı iş adamı Emin Yetim, Urfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yetim mesajında, Urfa’da başlatılan kurtuluş mücadelesinin kazanılması, diğer şehirlerde başlatılan millî hareketler için de esin kaynağı olmuştur. Urfa halkının kararlı tutumu ve vatan aşkıyla gösterdiği güçlü direniş üzerine, Fransız kuvvetleri, Urfa’yı terk etmeye başlamışlardı. Ecdadımız, bağımsızlık uğruna yapılan bu mücadele ile imkânın değil imanın ne kadar önemli olduğunu da tüm dünyaya göstermiştir.

Başta Urfa’mız olmak üzere bu cennet vatanın kurtuluşunu sağlayan ecdadımızın tüm değerlerine sahip çıkıp yarınlara taşıyacak inanç ve kararlılıkta olduğumuzun da bilinmesini istiyorum. Dünya halklarının özellikle de İslam coğrafyasının ateş çemberine alındığı bu günlerde ihtiyacımız olan şey, ecdadımızın bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmaktır. Bende tüm hemşerilerimin 11 Nisan Kurtuluş bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan temenni ederim.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142