Title of a News Article

Yetim, mesaj yayınladı!

.

Yetim, mesaj yayınladı!
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm Şanlıurfalıların ve İslam Alemi’nin Ramazan ayını tebrik etti.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, yayınladığı mesajında; On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif’in, rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek,  “Ramazan; Allah’a olan kulluk şuurunun derinden hissedildiği, kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği yardımlaşmanın, yoksula ve muhtaca uzanan ellerin arttığı, müstesna bir zaman dilimidir. Bu ayda; güçsüze yardım etmeyi, küçüğü sevip büyüğü saymayı, kimsesize el uzatıp sahip çıkmayı, görmeyenin gözü, tutamayanın eli, konuşamayanın dili olmayı ve her şeyden önemlisi sevgi, hoşgörü, şefkat, iyilik dolu ve merhametli olmayı öğreneceğiz. ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’, ‘Tebessüm sadakadır’ Hadis-i Şeriflerini daha iyi idrak edeceğiz” dedi.

Yetim,  “Ülkemizin refah içinde olması ve hedeflerine ulaşması ancak bir ve beraber olmaktan geçmektedir” diyerek, şunları kaydetti;

“Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel bulunmamaktadır. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde bir millet olmamız için bizlere ayrı bir fırsat sunmaktadır. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan’ın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.”

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142