Title of a News Article

Yetkililer doğruladı...

Yetkililer doğruladı...
banner206

Öngörülerinin hepsi tek tek çıkan ünlü astrolog Kassandra, 12 gün önce "İstanbul'un tepesinde bomba patlayacak gökyüzü adeta delinecek" demesinin ardından en yetkili kişilerden yağmur bombası açıklaması geldi. Bu konuya her değinen isimler Kassandra'nın söylediklerini onayladı. Bu isimlere son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Susuzluğun büyük kabus olduğunu günler öncesinden küresinde görerek köşesine taşıyan Kassandra "Su sıkıntısı yağmur bombasıyla son bulacak" demişti. Kassandra bu sözlerini köşesine taşıdıktan 3 gün sonra meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Profesörü Orhan Şen ünlü astroloğu onaylayarak yağmur bombasının kuraklığa geçici çözüm olacağını savundu. 

"Barajlarda İstanbul‘a en fazla 45 gün yetecek kadar su kalmıştır" diyen TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Ali Uğurlu, "Vakit kaybetmeden önlem alınması gereklidir. İstanbul‘un Su Yöneticilerinin su kısıntısı, hatta yağmur bombası gibi seçeneklerden en az birine derhal karar vermesi gerekir" diye belirtti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da barajlardaki doluluk oranlarının yüzde 20'lere indiği hatırlatmasının ardından, yağmur bombası atılması olasılığının bulunup bulunmadığı sorusuna, teknik olarak birçok konunun konuşulduğunu belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da bugün (Pazartesi) yağış beklendiğini açıkladı. Ancak bugün İstanbul'a yağmur yağmadığı gibi yazdan kalma bir gün yaşandı. Her dediği çıkan Kassandra "Bu hafta İstanbul beklediği yağışı doya doya yaşayacak. Barajlarda doluluk oranı tahminlerin üzerinde artacak. Ama yaz aylarını rahat geçirmek adına yağmur bombası da atılacak" yorumunu yaptı. Yeniçağgazetesi

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2021, 01:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195