Title of a News Article

Yılan hikayesine dönen projede flaş gelişme...

Yılan hikayesine dönen projede flaş gelişme...
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tamamlandığını belirterek, “Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Şanlıurfa’da, deyim yerindeyse yılan hikayesine dönen Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde sevindirici haber geldi. Uzun yıllardır Kentsel Dönüşüm Yapılması planlanan ancak bir türlü çözülemeyen Yeşildirek Mahallesi’ndeki dev projede önemli bir adım atıldı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü hizmet binalarının yıkıldığı alan ve çevresinde yapılması planlanan Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ihalesi tamamlandı. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara’da TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile gerçekleştirdiği toplantıda, Yeşildirek Mahallesi ile ilgili uzun yıllardır planlanan bu projenin ihalesinin yapılması için umduğunu buldu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tamamlandığını belirterek, “Şehrimize hayırlı olsun” dedi. Bu arada Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1’inci etabında; 537 konut ve 44 dükkan yapılması planlanıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gümüş
Gümüş - 4 yıl Önce

Devamı ne zaman gelecek başkanım ?
Sadece karayolları ile mi sınırlı olacak yoksa başkanım ? Saygılar

SIRADAKİ HABER

banner195