Title of a News Article

Yıldız, Başkan Yavuz'u ziyaret etti...

Yıldız, Başkan Yavuz'u ziyaret etti...
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz'u özel ofisinde ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, gerçekleşen nezaket ziyaretinde; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberinde Yardımcısı Hacı Yaygın, eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ile uzun bir sohbet ve gündeme dair konular konuşulup görüş ve fikir alış verişinde bulunuldu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir olmadan önce, Özel idare olarak kırsala büyük hizmetler götürdüklerini dile getirerek bir kez daha Mustafa Yavuz'u tebrik edip teşekkürlerini iletti. 2014 yılında yapılan yerel seçimler öncesi büyükşehir statüsüne geçilmeden önceki süreçte İl Genel Meclis Başkanlığı AK Parti adına başarılı bir şekilde sürdürmüş olan Başkan Yavuz'un birçok kesim tarafından yapılan hizmetlere imza attığı halen dile getiriliyor.

Başarılı bir geçmişe sahip olan ve AK Parti adına yapılan tüm çalışmalara destek veren Başkan Yavuz, İl Başkanı Bahattin Yıldız'ın kendilerine yönelik yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2019, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195