Title of a News Article

Yıldız: Bu bayramda biriz ve beraberiz

Yıldız: Bu bayramda biriz ve beraberiz
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Halil Yıldız; Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.  

Milletvekili Yıldiz mesajında;"Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi iklimi; huzur iklimini, kardeşlik iklimini teneffüs etmemizin ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıkardığı; birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği için tarihimizde ve milletimizin hayatında her zaman mümtaz bir yere sahiptir.

Bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı kardeşlik duygularını uzun asırlar boyu içimize sindirmiş; bu atmosferi tüm yıla yaymış bir büyük medeniyetin temsilcileriyiz.

AK Parti Hükümetimiz; nerede zulme uğrayan bir insan, bir halk varsa, onlarla, o mazlumlarla dayanışma içinde olmayı; onların elinden tutmayı, onların yardımına koşmayı esas almıştır.                                            

Aziz milletimiz, Doğu ile Batı'yı, Kuzey ile Güney'i birbirine kardeş gören, eşit gören, kaynaştıran bir medeniyetin mirasçısıdır.  

Ramazan ayı boyunca mensubu olduğumuz medeniyet gereği millet olarak büyük bir dayanışma, yardımlaşma örneği sergiledik. Şanlıurfa'mızda ve tüm İlçelerimizde, mahallemizde, sokağımızda, hamdolsun; ayrım yapmadan, yardıma muhtaç olanların elinden tuttuk; ekmeğimizi, suyumuzu komşularımızla, ihtiyaç sahipleriyle paylaştık; ramazan bayramına ulaştık.

Oruç başta olmak üzere yapılan tüm ibadetlerin, tüm hayırların, iyiliklerin, verilen sadaka ve zekatların kabul olunmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.

Ramazan bayramında da aynı hassasiyetini göstermeliyiz.  komşularımızı, dostlarımızı, akrabalarımızı ihmal etmeyelim, bayramlaşalım. Dargınlıklar, küskünlükler son bulsun. Muhtaçları, düşkünleri, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi, bayramda da hassaten koruyup gözetelim; ilgimizi, desteğimizi onlardan esirgemeyelim. Bayrama buruk giren yetimlerimiz, öksüzlerimiz, şehit evlatlarımızı ve ailelerimizi unutmayalım; onları sevindirmeyi, başlarını okşamayı, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramınızı kutluyor, bayramın ülkemize, tüm İslam dünyasına ve insanlığa huzur, saadet, barış ve selamet getirmesini temennisiyle hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2016, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195