Title of a News Article

Yıldız, 'Bu vatanın her karışında şehitlerimizin kanı var'

Yıldız, 'Bu vatanın her karışında şehitlerimizin kanı var'
banner206

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çanakkale Zaferinin 104’üncü yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Çanakkale Destanının beka mücadelesi sonrası elde edilen zafer olduğunu söyleyen Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Bugün milletçe devletin ve milletin geleceği adına 104 yıl önce verilen beka mücadelesi ile destanlaşan Çanakkale ruhu etrafında birleşmeliyiz” dedi.

“BU VATANIN HER KARIŞINDA ŞEHİTLERİMİZİN KANI VAR”

Vatan müdafaası için 104 yıl önce birleşen yüreklerin, günümüzde de aynı sevdayla, aynı ruh, aynı inanç ve kararlılıkla, çarptığını ifade eden YILDIZ ” Bugün her karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış olan kutsal vatan toprağı, her türlü zorluğa rağmen vatan ve millet sevgisini canından üstün bilerek görevlerini fedakârca yaparken yaşamlarını yitiren aziz şehitlerimizin bizlere mirasıdır.  Çanakkale’de ve bu ülkenin her bir yerinde kahramanca canlarını veren şehitlerimiz, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan ve bayrak sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün sembolüdür. Her zaman kalbimizde yaşayacaklar. Büyük bir cesaret, azim ve inançla sergiledikleri kahramanlıklar asla unutulmayacaktır. Çanakkale Zaferimizin 104’üncü yıl dönümünde Çanakkale'de Bölünmez Vatan Düsturuyla Canını feda etmiş, 15 Temmuzda, Afrinde, Fırat Kalkanında Ve Sınırlarımızda Vatan Millet Ezan aşkıyla Şehadete yürümüş aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

URFASTAR

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ
ALİ - 5 yıl Önce

bu belediyelerin her karışında yolsuzluk var başkan

SIRADAKİ HABER

banner195