Title of a News Article

Yıldız çok sert konuştu...

Yıldız çok sert konuştu...
banner206

16 Nisanda yapılacak olan Anayasa değişikliği referandum oylaması öncesi Seçim bölgesi Şanlıurfa'da bulunan Ak parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız "Bizim Türkiye olarak kimseyle sorunumuz yok ama inatla kriz çıkarmak isteyenlere bu millet eyvallah demez. AB Türkiye'yi 54 yıldır oyalıyor. AB'yi uyarıyorum iç işimize karışmayın, kendi işinize bakın. Herkes yerini bilecek. PKK'ya eylem yaptırmak size mi düştü, FETÖ'ye kucak açmak size mi düştü. 16 nisandan sonra FETÖ ve tüm terör örgütlerinden hesap sorulacak " dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Ibrahim Halil Yıldız Suruç ilçesinde halkla buluşmaya devam ediyor. Başta Kara köyü, Hurriyet mahallesi ve Voleybol turnuvasında vatandaşlarla bir araya gelip referandum oylamasında evet için destek  isteyen Milletvekili Yıldız, ilçe Memur-sen tarafından düzenlenen etkinlikte konuştu. Ilçe Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu ve ilçe başkanı Mehmet Yavuz ile birlikte esnafı da ziyaret eden Yıldız Evet oylaması şuan%60 üzerinde olacak dedi.
Büyük değişime sayılı günler kaldığını, belirten Ak parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız,Şimdi hayır şarkısını söyleyenler baktı ki millet bunlara aldırış etmiyor, telaşlandılar. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Acaba bugün ne yalanı uydursam diye her gün saatlerce düşünüyorlar. Kılıçdaroğlu'nda gün görmemiş yalanlar var.Hem evet diyenlere vatan haini diyeceksin hem de hayır diyenlere şöyle böyle deniyor diye laf söyleyeceksin. Sen önce hain lafının hesabını ver. Darbecilerin anayasası ile gençler geleceğini inşa edebilir mi? Bu kutlu yola çıktığımızda bir söz verdik, dedik ki biz millet dışında kimseyi tanımayız. Tek patron millettir. Şimdi yeni anayasada işin sahibi millet olacak, patron siz olacaksınız.
Yeni anayasa ile medya patronları ile hükümet kurma dönemleri sona erecek. Manşetlerin söylediği değil, milletin söylediği olacak. İkiz kardeşler CHP ve HDP hayır oyu için ne vaad ediyor? Hic bir vaadleri yok. 

İSTİYORLAR Kİ BU ANAYASA İLE DEVAM EDELİM

Yeni sistemle, engelli koşu yok, şeytan taşlama yok, belirsizlik ortadan kalkıyor. Cumhurbaşkanı-Başbakan anlaşmazlığı bu sistem ile sona eriyor. İstiyorlar ki bütün bu olumsuzluklara rağmen bu 82 model anayasa ile yola devam edelim. Bu hali ile anayasa milli iradeyi engellemek için iyi bir araç. CHP'nin de HDP'nin de uykuları kaçıyor. Söylemlerine bakın hep aynı, boşuna ikiz kardeş demiyoruz.

Bunların sicili bozuk. Marmaray'ı yapıyoruz hayır, Avrasya Tüneli'ni yapıyoruz hayır, şehir hastanelerine hayır, oto yollara hayır, hızlı trenlere hayır. Bunlardan hayır gelir mi? İstedikleri kadar karşı çıksınlar,  Kılıçdaroğlu 7 seçimdir eve eli boş dönüyor, bu seçim de aynı olacak.







Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142