Title of a News Article

Yıldız'dan seçim öncesi flaş açıklama...

Yıldız'dan seçim öncesi flaş açıklama...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili MKYK üyesi Av. İbrahim Halil Yıldız, yarın ki kritik seçim öncesi Urfastar'a bir değerlendirmede bulundu. Seçim sürecinin başlandığı günden itibaren sahada olduğu gözlemlenen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK üyesi Yıldız, "Bu bir mahalli seçim, Beka seçimi değildir diyenler, FETÖ, PKK  söylemlerine "destek vermektedirler açıklamasında bulundu. 

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde dün gece yarısında kadar sürdüren Yıldız,  yaptığı seçim değerlendirmesinde,  Ak Parti Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün seçimi açık ara kazanacağını söyledi. Yıldız, şunları ifade etti "Türkiyede bazı Kentlerde ki seçimler çok önemli, ancak Ülkemiz için en önemli şehirlerden biriside Şanlıurfa'dır. Şanlıurfa çok önemli bir bölgede bulunuyor. Suriye ile en uzun sınırı olan bir Şehir. Türk, kürt ,Araplar bin yıldır birlikte kardeşçe yaşıyoruz, Şanlıurfa aynı zamanda Ak Partinin kalesidir. Ancak, birileri Şanlıurfa üzerinden kirli oyunlar sergilemeye çalışıyor, Urfa'da kaos çıksın arzusundalar. Ancak, Urfalı feraset sahibidir, hainlerin emeklerini boşa çıkartacaktır"dedi.  15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra AK Parti ve MHP'nin gücünü birleştirdiğini hatırlatan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, "Sınırlarımız içinde ve dışında olan bitenleri  anlatmak boynumuzun borcudur. Bugüne kadar yapılan seçimlerin hepsinin önemliydi. Yarın ki seçim de bir beka seçimidir. "Bu bir beka değildir, yerel seçimdir." diyenlere şaşıyorum.  Türkiye'nin istikrarı ve bekası için bu seçimin önemini de anlatmak boynumuzun borcu. Hele hele bunu anlatan Beka yok diyen şer ittifak; PKK gibi bir terör ile ele ele, iç içeyse, bunun oluşturduğu tehlikeyi de anlatmak zorundayız. Dışarıda bu kadar hain ile uğraşırken bu kadar terörle mücadele ederken, seçim uğruna birkaç parti, PKK terör örgütü ile ittifak kuruyorsa, bunu anlatmak milletimize boynumuzun borcudur. Evet, bu yerel seçimdir, belediyecilik de bizim işimizdir."

Şanlıurfa Büyükşehir ve ilçelerde Cumhur İttifakı adaylarının kazanacağını söyleyen Yıldız, 31 Mart gecesi yeni bir dönem daha başlayacaktır dedi.   

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195