Title of a News Article

Yıldız, esnafa moral verdi...

.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de devam eden yasa görüşmelerine rağmen bir gün izin alarak 
Seçim Bölgesi Şanlıurfa’ya gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

İlk olarak Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte bir iş yeri açılışına katılan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yıldız, daha sonra Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkan vekılıc Bahattin Yıldız ve bazı Parti yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Vekil Yıldız daha sonra  ameliyat olan 10 yaşındaki İhsan Yıldız’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yıldız, hasta ziyaretinin ardından esnafı ziyaretine çıkarak esnafa moral verdi.

Haşimiye ve Halıcılar çarşısında esnaflarla bir bir sohbet eden Ak Parti Şanlıurfa milletvekili İbrahim Halil Yıldız, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Tarihi Gümrük Hanına da giden milletvekili Yıldız, burada yaşlılarla domino oynayarak renkli görüntüler oluşturdu.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa milletvekili İbrahim Halil Yıldız, “Esnafı ziyaret edip sorunlarını dinledik. Biraz esnafımızın sıkıntıları var, onları bizimle paylaştılar. Turizmde sıkıntılar var önceki yıllara göre turistlerin gelişleriyle ilgili sıkıntılar var. İnşallah önümüzdeki günlerde, aylarda bu sıkıntılar giderilecektir. Biraz esnafımızın bu konuda sabırlı olmasını diliyorum. Güzel günler bekliyor, kötü günler geride kalacaktır. Urfa halkı için buradayız, Urfalıların sıkıntılarını dinledik, ulaştırılması gereken yerlere inşallah ulaştıracağız.” Diye konuştu. 
Vekil Yıldız'a Ak Parti Şanlıurfa İl yönetim kurulu üyeleri Mahmut Barut, Ahmet Başak ve Eyyübiye ilçe yönetim kurulu üyesi Mehmet Ayneli eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195