Title of a News Article

Yıldız ile ilgili karar alındı...

Yıldız ile ilgili karar alındı...
banner206

Ak Parti Teşkilat işleri genel merkezi tarafından bir çok il ve ilçe teşkilatlarında değişime gideceği ileri sürüldü.

31 Mart yerel seçimlerinde başarılı olan İl Başkanları ile yola devam kararı alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kızılcahamam kampında görevden alınacak İl'leri belirlerken, Şanlıurfa'nın yer almadığı öğrenildi. Ak Parti genel merkezinden güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre , Gaziantep, Kahramanmaraş, Ordu, Trabzon, ve Şanlıur a ile Malatya Büyükşehir olan İllerin il Başkanları ile yola devam kararı alındı. Bu il Başkanlarının 23 Haziran da yapılacakolan İstanbul seçimleri için görevlendirildiği de ifade edildi.

YILDIZ GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, ‘’AK Parti, bazı İl başkanlarının istifasını istedi’’ iddiaları üzerine açıklama yaptı.AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, ‘’AK Parti Genel Merkezi, bazı AK Parti İl Başkanlarının istifasını istedi’’ iddiaları üzerine açıklama yaparak‘’Şanlıurfa teşkilatıyla ilgili böyle bir durum söz konusu değil’’ dedi.

Bu tür haberlerin parti teşkilatlarını yıpratmaya yönelik olduğunu da belirtenBaşkan Yıldız ‘’Haberler algı amaçlıdır.Seçimden sonra sayın Cumhurbaşkanımız bizi iki kez Ankara’da ağırladı, tebrik etti. İstanbul seçimlerinden sonra Şanlıurfa’ya teşekkür ziyaretine geleceğini belirtti. Halkımız bu tür haberlere itibar etmesinler. Konu ile ilgili hukuki süreci başlattık’’ dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa’da 12 ilçe ve büyükşehir belediyelerini kazanarak tarihi bir zafere imza atmış, Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’da zaferde önemli rol oynamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin ardından Başkan Yıldız’ı Ankara’ya davet ederek seçimdeki başarısından dolayı tebrik etmişti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 03:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat súrer.
Mithat súrer. - 5 yıl Önce

Sayın il Başkanımız Bahattin.yıldıl.secimde.gôsterdigi.basarından.dolayı Ak parti .li olarak.Encúmen.olarak.t.ş.k.ederim.Durmak.yok.yola Devam.Degerli .il Başkanım. C.pınar.Allaha emanet olun.

SIRADAKİ HABER

banner195