Title of a News Article

YILDIZ, 'MİLLETİN PARTİSİ 18 YAŞINDA'...

YILDIZ, 'MİLLETİN PARTİSİ 18 YAŞINDA'...
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu ve iktidarlığını sürdüren AK Parti, 18 yaşında…

 ‘Türk siyaset tarihine, hizmete sevdalı insanların kurduğu AK Parti’nin doğum günü olarak geçecek ve bugünden sonra Türkiye’mizde, artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.’ 14 Ağustos 2001 Salı günü yaptığı tarihi konuşmayla dünyaya meydan okuyan AK Parti’nin kurucu Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile, 18 yıl geride kaldı.

Tüm yurt genelinde partililer tarafından sevinçle karşılanan bu tarihi günde, sosyal medya hesaplarında Erdoğan fotoğrafları ve eski görüntü videoları ile önemli ve anlamlı mesajlar verildi.

Günün anlam ve önemine değinen isimlerden birisi olan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız da, twitter hesabından şu sözleri paylaştı;

“14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'nın liderliğinde "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla kurulan AK Parti'yi aziz milletimiz tek başına iktidara taşımıştır. Türkiye, AK Parti'nin iktidarda olduğu 18 yılda bir çok konuda çağ atladı. Eğitimde, Sağlıkta, Turizmde, Sanayide, Kısaca Bütün Alanlarda Ülkemizi Muassır Medeniyetler Seviyesine Çıkarmıştır. halka hizmet Hakka hizmettir şiarıyla ülkemizin dört bir yanını hizmet ağıyla ördük. Nerde Bir Mazlum Olduysa Ak Parti Orada Oldu, Nerde Bir Haksızlık Olduysa Ak Parti Dimdik Karşısında Durdu. AK Parti'yi var eden ve yaşatan bu ruh, İstanbul'un fethinden Çanakkale’ye, İstiklal Harbinden 15 Temmuz'a kadar bu milletin iftihar vesilesi tüm dönemlerinin ruhudur. 15 Temmuz Gecesi, Bir Tarafta İhanetin kol gezdiği Ve Bir Tarafta Diriliş'in Yükseldiği o gecede hep birlikte şu gerçekleri gördük; bu millet varsa biz varız, bu ülke varsa biz varız, bu devlet varsa biz varız, bu bayrak varsa biz varız, bu ezanlar, bu salalar varsa biz varız. Bu Vesileyle AK Parti’nin 18. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Rabbim, bu kutlu yürüyüşte, milletimize hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin.”

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2019, 16:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet emın baydar ak partı eskı meclıs uyesi
mehmet emın baydar ak partı eskı meclıs uyesi - 5 yıl Önce

cumanız mubarek olsun

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142